Competitie

Mini's

Mini’s zijn volleybal(st)ers in de leeftijd van 6 tot circa 12 jaar. Zij trainen bij Smashing Velsen ’96 1-2 keer per week in groepen van maximaal 16 kinderen. 

Bij de mini’s heb je 6 verschillende niveaus. Deze niveaus zijn gecreëerd om in stappen het volleybal aan te leren. Het begint met gooien en vangen en langzaam komen daar steeds meer volleybaltechnieken bij. 

Niveau 6, lijkt qua spel al bijna op het ‘echte’ volleybal. Niveau 1 en 5 worden in onze regio niet gespeeld. Op dit moment is de training voor de mini’s op woensdagmiddag.

Jeugd

Jeugdleden zijn volleybal(st)ers in de leeftijd van 12 tot circa 18 jaar. Zij trainen bij Smashing Velsen ’96 1-2 keer per week in groepen van maximaal 16 kinderen. 

Bij de jeugd heb je 3 verschillende niveaus. De A, B en C jeugd. Deze niveaus zijn gecreëerd om in stappen het volleybal aan te leren, maar zijn ook leeftijdsgebonden. 

Het spelen van niveau 6 is nu aangeleerd en langzaam komen er steeds meer nieuwe volleybaltechnieken bij. Bekijk hieronder onze jeugdteams!

Senioren

Seniorenleden zijn volleybal(st)ers die ouder zijn dan 18 jaar. Alle seniorenteams hebben de keuze twee keer per week te trainen. 

Er is een keer een teamtraining en een keer een gezamenlijke training met andere seniorenteams. In deze trainingen wordt gekeken naar een specialiteit en wat jij leuk vind om in het volleybalveld te doen.

Recreanten

Recreantenleden zijn volleybal(st)ers die geen competitie op niveau spelen. Deze spelers hebben hun eigen competitie en trainen x keer per week. 

Tijdens deze trainingen worden vooral veel wedstrijden onderling gespeeld om lekker samen volleybal te spelen.