Fluiten en Zaaldienst

Na enkele weken trainen gaan de zaalwedstrijden weer beginnen. Daar horen ook fluitbeurten en zaaldiensten bij. Hierbij voor iedereen een overzicht van wat er komend seizoen verwacht wordt van degene die een wedstrijd komen fluiten of zaaldienst moeten draaien. 


* UPDATE 4 OKTOBER 2020 *


LET OP: Het mondkapje is geen vervanging van de al eerder gepubliceerde protocollen en de update van 1 oktober! Alle daar geschreven maatregelen blijven dus gelden. 

 

Wedstrijden:

  • Alle jeugd- en seniorenteams (vanaf C-jeugd) en de begeleiders dragen bij binnenkomst van de sporthal een mondkapje. 
  • De speler, coach en scheidsrechter mogen het mondkapje afzetten zodra ze het speelveld betreden. 
  • De eventueel aanwezige teller (als dit niet een van de spelers is) houdt het mondkapje op. 
  • Degene die aanwezig zijn als zaaldienst houden, zolang ze niet fluiten, het mondkapje op. 
  • Wedstrijden van de jeugd: Zodra een wedstrijd afgelopen is doen alle spelers, coaches en scheidsrechters het mondkapje weer op voordat ze het speelveld verlaten. De jeugdleden verlaten de zaal met het mondkapje op via de tribune het houden het mondkapje op zodat ze de sporthal verlaten hebben. 
  • Wedstrijden van de senioren: Zodra een wedstrijd is afgelopen doen alle spelers, coaches en scheidsrechters het mondkapje weer op voordat ze het speelveld verlaten. De senioren komen en verlaten de hal via de aangeven kleedkamer. In de kleedkamer is het mondkapje niet verplicht maar geldt wel, houdt 1,5 meter afstand. Zodra de kleedkamer verlaten wordt is het mondkapje weer verplicht voor de spelers totdat de spelers de sporthal verlaten hebben. 

 

  • Het protocol voor het fluiten van de wedstrijden en het draaien van de zaaldiensten in Sporthal Zeewijk kan je hier downloaden
Copyright © 1996-2021 Smashingvelsen.nl
Privacy statement