Trainen

Sinds maandag 17 augustus 2020 is het nieuwe seizoen van start gegaan. Door het nog altijd heersende Covid-19 virus zijn ook wij als sportvereniging gebonden aan regels van de overheid, NeVoBo en gemeente. Om iedereen zoveel mogelijk duidelijkheid te geven over hoe het precies zit met trainen en de geldende maatregelen hebben wij als vereniging een apart protocol geschreven voor de trainingen (Bron: RIVM, sportloket Velsen en NOC*NSF).


* UPDATE 4 OKTOBER 2020 *

LET OP: Het mondkapje is geen vervanging van de al eerder gepubliceerde protocollen en de update van 1 oktober! Alle daar geschreven maatregelen blijven dus gelden. 

 

Trainingen:

  • Alle jeugd- en seniorenteams (vanaf C-jeugd) en de begeleiders dragen bij binnenkomst van de sporthal een mondkapje. 
  • De spelers en trainer mogen het mondkapje afzetten zodra ze het speelveld betreden. 
  • JEUGD: Zodra een training afgelopen is doen alle spelers het mondkapje weer op en verlaten de zaal via de al eerder aangegeven route. Zolang de spelers in het gebouw blijven, blijft het mondkapje op. Deze mag afgezet worden als de sportlocatie verlaten is. 
  • SENIOREN: Zodra een training is afgelopen doen alle spelers het mondkapje weer op en verlaten de zaal via de al eerder aangeven route. In de kleedkamers is het mondkapje niet verplicht, maar zodra de kleedkamer wordt verlaten moet het mondkopje weer opgezet worden. Het mondkapje mag afgezet worden als de sportlocatie verlaten is. 
  • TRAINERS: Als de training is afgelopen en je traint daarna niet zelf moet het mondkapje opgezet worden en opgehouden worden tot je de sportlocatie verlaat. Train je daarna wel zelf dan zet je alleen een mondkapje op als je de speelvelden verlaat. Zolang je op de velden blijft is een mondkapje niet nodig. 


* UPDATE 1 OKTOBER 2020 *

Wegens de aangepaste maatregelen van de overheid die op 29 september om 18.00 uur zijn ingegaan zijn er enkele toevoegingen op het protocol zoals hieronder gepubliceerd.

 

Trainingen op dinsdag en donderdag om 19.00 uur: de trainingstijd is gewijzigd. De training is nu tot 20.20 uur. 

Trainingen op dinsdag en donderdag om 20.30 uur: de trainingstijd is gewijzigd. De training zal starten om 20.40 uur. De sporthal is open vanaf 20.30 uur. 

 

LET OP: al bovenstaande maatregelen zijn als aanvulling/wijziging op de al bestaande protocollen zoals hieronder te downloaden is. 


 

Copyright © 1996-2021 Smashingvelsen.nl
Privacy statement