Jeugd (12-18)

Algemeen
Volleyballers in de leeftijd van 12 tot 18 jaar vallen in principe onder de jeugdcompetitie. Ieder team traint minimaal 1 keer per week. In de jeugd worden vanuit de volleybalbond (NeVoBo) 3 leeftijdscategorieën onderscheiden: C-jeugd (12-14 jaar); B-jeugd (14-16 jaar); A-jeugd (16-18 jaar).

Hieronder een overzicht met de trainingslocaties en tijden van de verschillende teams voor het najaarsseizoen 2021. Nieuwe leden kunnen het hele seizoen door beginnen.


Trainingen

Team Waar Wanneer Trainer
Meisjes A1

Sporthal Zeewijk

Polderhuis

Dinsdag 19.00 - 20.30 uur

Donderdag 19.00 - 20.30 uur

Tim + Puck

Puck

Meisjes B1

Sporthal Zeewijk

Polderhuis

Dinsdag 19.00 - 20.30 uur

Donderdag 19.00 - 20.30 uur

Daniël

Tim

Meisjes C1

Willemsbeekzaal 2
Polderhuis

Maandag 19.30 - 20.30 uur
Donderdag 19.00 - 20.30 uur
Irene
Jeroen + Robin

 

Proeftrainen
Wil jij kijken of volleybal iets voor jou is? Of zoek je een nieuwe vereniging? Je kan 3 keer volledig vrijblijvend komen proeftrainen. Meld je van te voren even aan bij de jeugdcoördinator door onderstaand formulier in te vullen en naar jeugd@smashingvelsen.nl te mailen. De jeugdcoördinator zal je indelen op leeftijd/niveau in de juiste groep zodat je daar kan komen proeftrainen. 


Nieuwe leden
Na 3 proeftrainingen kan je je bij de vereniging inschrijven door onderstaand inschrijfformulier in te vullen en mee te nemen naar de volgende training. De trainer en de jeugdcoördinator bepalen samen in welk team je het beste kan komen trainen (dit kan anders zijn dan bij de proeftraining). Nieuwe jeugdleden zonder volleybalervaring trainen meestal eerst een half jaar mee, uitzonderingen daargelaten, voordat competitie gespeeld mag worden. De trainer en jeugdcoördinator bepalen wanneer je toe bent aan wedstrijden. Meer informatie hieronder in de informatieflyer nieuwe jeugdspeler.

 

Beachvolleybal
Na april stoppen de trainingen, maar gaan we over op beachvolleybal op het IJmuiderstrand. Zie hiervoor de pagina Beachvolleybal

 

 Hieronder een aantal handige documenten:

 

Voor meer informatie kunt u mailen naar Eline (jeugdcoördinator) via jeugd@smashingvelsen.nl.

 

 

Copyright © 1996-2022 Smashingvelsen.nl
Privacy statement