Mini's (6-12)

Algemeen
Mini's zijn volleybal(st)ers in de leeftijd van 6 tot circa 12 jaar. Zij trainen bij Smashing Velsen 1-2 keer per week in groepen van maximaal 16 kinderen. Bij de mini's heb je 6 verschillende niveaus. Deze niveaus zijn gecreërd om in stappen het volleybal aan te leren. Het begint met gooien en vangen en langzaam komen daar steeds meer volleybaltechnieken bij. Niveau 6, lijkt qua spel al bijna op het 'echte' volleybal. Niveau 1 en 5 worden in onze regio niet gespeeld.
 

Trainingstijden op woensdagmiddag

Niveau Leeftijd Zaal Tijd  Trainer
6 10 t/m 12 jaar Velserbroek, de Weid 16.00 uur - 17.00 uur Irene
2-4  6 t/m 10 jaar IJmuiden, Dolfijnzaal 16:00 uur - 17:00 uur Jeroen


Bij voldoende aanmelding zal er een extra groep komen danwel in Velserbroek, danwel in IJmuiden. 

Proeftrainen
Wil uw kind een keertje kijken of hij/zij volleybal leuk vind? Dan kan hij/zij 3x gratis proeftrainen. Hierboven staat een overzicht van de trainingstijden voor het seizoen 2020-2021 ter indicatie, de trainingen zouden normaal gesproken 19 augustus starten. Echter, gezien de Coronamaatregelen, start dit waarschijnlijk per 1 september of later. Mocht je nu willen starten, zie dan het kopje beachvolleybal hieronder. 

Alle trainingen zijn op woensdagmiddag. De leeftijden zijn een globale indicatie. Mocht je niet op woensdag kunnen, maar wel willen volleyballen, stuur dan alsnog een mailtje, dan kijken we wat er mogelijk is. Kinderen kunnen het hele jaar instromen. Voor proeftrainingen mail onderstaand formulier of een mailtje met deze informatie naar minis@smashingvelsen.nl

Formulier proeftrainen

 

Tweede training:

Alle kinderen die niveau 6 spelen of trainen, kunnen een tweede training volgen.

  • Waar: Willemsbeekzaal, IJmuiden
  • Wanneer: Maandag, 18:30-19:30
  • Trainer: Irene

 

Toernooien
De volleybalbond (Nevobo) organiseert 8x per jaar een toernooi op zaterdag in de verschillende niveaus. Deze toernooien zijn niet verplicht, maar wel een goede manier op ervaring op te doen. Deze toernooien worden (grofweg) gespeeld in het gebied IJmuiden, Amstelveen, Haarlem, Haarlemmermeer. De indeling van de teams gebeurt op speelniveau. 

Het toernooischema van 2020-2021 is nog niet bekend. 

 

Beachvolleybal

Van mei t/m augustus zijn er geen zaaltrainingen, maar gaan we verder op het strand. We starten op woensdag 13 mei, gezien de coronacrisis gelden er wel strikte regels, deze sturen we mee bij aanmelding. 

Voor wie: iedereen van 6 t/m 12 jaar

Waar: IJmuiderstrand

Wanneer: elke woensdag van 16:00-17:00

Kosten: dit jaar worden de trainingen kosteloos aangeboden

Meedoen: aanmelden via minis@smashingvelsen.nl

 

Clinics basisscholen

Bent u docent en wilt u graag volleybalclinics verzorgd hebben, mail dan naar minis@smashingvelsen.nl.

 

Handige documenten


Voor meer informatie kunt u mailen naar Wanda (minicoördinator) via minis@smashingvelsen.nl

Copyright © 1996-2021 Smashingvelsen.nl
Privacy statement