Mini's (6-12)

Algemeen
Mini's zijn volleybal(st)ers in de leeftijd van 6 tot circa 12 jaar. Zij trainen bij Smashing Velsen 1 keer per week in groepen van maximaal 16 kinderen. Bij de mini's heb je 6 verschillende niveaus. Deze niveaus zijn gecreërd om in stappen het volleybal aan te leren. Het begint met gooien en vangen en langzaam komen daar steeds meer volleybaltechnieken bij. Niveau 6, lijkt qua spel al bijna op het 'echte' volleybal. Niveau 1 en 5 worden in onze regio niet gespeeld.
 

Trainingstijden op woensdagmiddag

Niveau Leeftijd Zaal Tijd  Trainer
6 10 t/m 12 jaar Velserbroek de Weid 16.00 uur - 17.00 uur André
2-4  6 t/m 10 jaar IJmuiden, Kennemerzaal 16:00 uur - 17:00 uur Irene


Bij voldoende aanmelding zal er een extra groep komen danwel in Velserbroek, danwel in IJmuiden. 

Proeftrainen
Wil uw kind een keertje kijken of hij/zij volleybal leuk vind? Dan kan hij/zij 3x gratis proeftrainen. Hierboven staat een overzicht van de trainingstijden voor het seizoen 2019-2020 ter indicatie. Alle trainingen zijn op woensdagmiddag. De leeftijden zijn een globale indicatie. Kinderen kunnen het hele jaar instromen. Voor de proeftraining mail onderstaand formulier of een mailtje met deze informatie naar minis@smashingvelsen.nl

Formulier proeftrainen

Beachvolleybal

Van mei t/m augustus zijn er geen zaaltrainingen. Vanaf dit jaar trainen we dan op het strand. Dit is zowel geschikt voor beginners, als voor kinderen die al wat langer volleyballen. 

  • Waar: IJmuiderstrand, ter hoogte van paviljoen Noordzee
  • Wanneer: woensdagmiddag van 16:00-17:00
  • Leeftijd: 8 tot 12 jaar
  • Meedoen?: stuur een mailtje naar minis@smashingvelsen.nl 
  • Kosten: €25,- voor het hele zomerseizoen

Toernooien
De volleybalbond (Nevobo) organiseert 8x per jaar een toernooi op zaterdag in de verschillende niveaus. Deze toernooien zijn niet verplicht, maar wel een goede manier op ervaring op te doen. Deze toernooien worden (grofweg) gespeeld in het gebied IJmuiden, Amstelveen, Haarlem, Haarlemmermeer. De indeling van de teams gebeurt op speelniveau. 

Het wedstrijdschema voor 2019-2020 is nog niet bekend

Handige documenten


Voor meer informatie kunt u mailen naar Wanda (minicoördinator) via minis@smashingvelsen.nl.

 

Copyright © 1996-2019 Smashingvelsen.nl
Privacy statement