Mini's (6-12)

Algemeen
Mini's zijn volleybal(st)ers in de leeftijd van 6 tot circa 12 jaar. Zij trainen bij Smashing Velsen 1-2 keer per week in groepen van maximaal 16 kinderen. Bij de mini's heb je 6 verschillende niveaus. Deze niveaus zijn gecreëerd om in stappen het volleybal aan te leren. Het begint met gooien en vangen en langzaam komen daar steeds meer volleybaltechnieken bij. Niveau 6, lijkt qua spel al bijna op het 'echte' volleybal. Niveau 1 en 5 worden in onze regio niet gespeeld. Bij Smashing Velsen wordt er zowel in IJmuiden als in Velserbroek getraind. Op dit moment zijn de meeste trainingen voor de mini's op maandagavond en is er een extra training voor niveau 6 op donderdag. 
 

Trainingstijden 

Niveau Leeftijd Zaal Tijd  Trainer
6 10 t/m 12 jaar

Willemsbeekzaal, De Boekanier, IJmuiden

Het Polderhuis, Velserbroek

Maandag 18:30-19:30

Donderdag 19:00-20:30

Irene & Jeroen

Jeroen & Robin

2-4  6 t/m 10 jaar Willemsbeekzaal, De Boekanier, IJmuiden

Maandag 18:30-19:30

Irene & Jeroen


Bij voldoende aanmelding wordt er gekeken of er een extra groep kan worden gestart in IJmuiden of in Velserbroek. 

Proeftrainen
Wil uw kind een keertje kijken of hij/zij volleybal leuk vindt? Dan kan hij/zij 3x gratis proeftrainen. Hierboven staat een overzicht van de trainingstijden voor het seizoen 2021-2022 en de trainingen zijn inmiddels begonnen. Alle hoofdtrainingen zijn op maandagavond. Op donderdagavond is er een extra training voor de kinderen die in de niveau 6 groep vallen. De leeftijden zijn een globale indicatie. Kinderen kunnen het hele jaar instromen. Voor proeftrainingen mail onderstaand formulier of een mailtje met deze informatie naar minis@smashingvelsen.nl

Formulier proeftrainen

 

Toernooien
De volleybalbond (Nevobo) organiseert 8x per jaar een toernooi op zaterdag in de verschillende niveaus. Deze toernooien zijn niet verplicht, maar wel een goede manier op ervaring op te doen. Deze toernooien worden (grofweg) gespeeld in het gebied IJmuiden, Amstelveen, Haarlem, Haarlemmermeer. De indeling van de teams gebeurt op speelniveau. 

 

Het toernooischema van 2021-2022 

18 september Estafette 
9 oktober Heemstede
13 november Amstelveen
11 december Polderhuis Velsen
15 januari FBK hal.
12 februari The Beach
12 maart Bloemhof
23 april Bindelwijk

 

Handige documenten


Voor meer informatie kunt u mailen naar Yvonne (minicoördinator) via minis@smashingvelsen.nl

Copyright © 1996-2023 Smashingvelsen.nl
Privacy statement