Nieuws

Start inschrijving Glow in the Dark toernooi


Zaterdag 1 april organiseert volleybalvereniging Smashing Velsen ‘ 96 voor de tweede keer het Hostingindustries Glow-in-the-Dark volleybal toernooi in de Zeewijkhal.

Vorig jaar was een groot succes, en daarom hebben wij besloten het glow-in-the-dark toernooi te herhalen! Dit toernooi is voor iedereen die het leuk vindt om een keer (in het donker) te volleyballen. Dus zowel recreanten, competitiespelers als vrienden, familie, straten en bedrijven kunnen zich inschrijven voor dit super leuke toernooi. Het toernooi voor de volwassenen is van 19 tot 23 uur en de inschrijfkosten bedragen 40 euro per team. Per team moeten er minimaal 2 dames in het veld staan.

Voor de jeugd is er ’s middags van 15 – 18 uur een apart Glow-in-the-Dark toernooi. Miniteams (niveau 6) en de A/B/C jeugd kunnen zich inschrijven. De kosten bedragen voor miniteams 20 euro per team en voor jeugdteams 30 euro per team.

Inschrijven kan per mail naar wendy@smashingvelsen.nl. Doe dit wel voor 12 maart 2017.

Maximaal aantal deelnemende teams ’s middags is gesteld op 20 teams en ’s avonds op 24 teams. Klik hier voor meer informatie. 

Copyright © 1996-2018 Smashingvelsen.nl