Nieuws

Railwaysafe glow in the dark volleybal toernooi


Zaterdag 7 april organiseren we het Railwaysafe glow in the dark volleybal toernooi in de Zeewijkhal.

Dit toernooi is voor iedereen die het leuk vindt om een keer te volleyballen.  En een glow-in-the-dark toernooi is natuurlijk helemaal bijzonder, dat wil je niet missen!  Dus zowel recreanten, competitiespelers als vrienden, familie, straten en bedrijven kunnen zich inschrijven voor dit super leuke toernooi. Per team moeten er minimaal 2 dames in het veld staan. Het toernooi voor de volwassenen en A-jeugd  is van 19 tot 23 uur en de inschrijfkosten bedragen slechts 20 euro per team.

Voor de B en C  jeugd (mix) is er een apart ‘glow in the dark’ toernooi. Dit toernooi is van 18-22 uur en ook voor hen bedragen de inschrijfkosten 20 euro per team.  

Dus: Nodig wat vrienden, familieleden, buren, collega’s etc. uit voor een leuke, sportieve avond, trek je opvallendste ‘glow in the dark’ outfit uit de kast en schrijf je snel in!

Inschrijven kan per mail naar wendy@smashingvelsen.nl. Doe dit wel vóór 26 maart 2018. We hebben plek voor maximaal 24 teams. Meer informatie onder andere over het inschrijven,  is te vinden op de toernooi pagina.

Copyright © 1996-2019 Smashingvelsen.nl
Privacy statement