Persoonlijke informatie

  Geslacht
  VrouwManOverig

  Volleybal ervaring

  Heeft u al eerder volleybal gespeeld?
  NeeJa, bij volleybalvereniging

  Bent u lid van de NeVoBo of bent u dit eerder geweest?
  NeeJa, met relatiecode

  Lidmaatschap

  Ik geef mij op als:

  Meer dan alleen maar volleyballen? (ook ouders!)
  BestuursfunctieToernooi organisatieCoachTeambegeleiderTrainer of hulptrainerWedstrijden fluiten (indien geen senior competitiespeler)Andere vaardigheden waar de vereniging (incidenteel) een beroep op mag doen (hieronder invullen s.v.p)

  Opmerkingen (optioneel)

  Pasfoto (max 4 Mb)

  Toestemmingen

  Beeldmateriaal

  We delen regelmatig updates over de activiteiten van onze club via onze website en socialemediakanalen, waarbij we foto's en video's gebruiken. Laat ons weten of je bezwaar hebt tegen het publiceren van beeldmateriaal waarop je zichtbaar bent.
  Geen bezwaarWel bezwaar

  Ledenlijst

  Op onze website publiceren we informatie over de teams en trainingsgroepen, waarbij enkel de namen van de leden worden vermeld. We delen geen andere persoonlijke informatie. Indien je wenst anoniem te blijven en je naam niet op de website vermeld wilt hebben, kun je dit aangeven door bezwaar te maken tegen het gebruik van je naam.
  Geen bezwaarWel bezwaar

  Door in te schrijven, stem je in met de opslag van de verstrekte informatie. Als je minderjarig bent, is het verplicht om het e-mailadres van een ouder of voogd in te vullen. Wij nemen aan dat jouw ouders of voogd akkoord zijn met jouw inschrijving.
  De ondertekenaar meldt zich hierbij aan als lid van Volleybalvereniging Smashing Velsen '96 en bevestigt kennis te hebben genomen van de statuten en het huishoudelijk reglement. Door je inschrijving ga je ook akkoord met de geldende contributie. Je ontvangt een factuur voor deze contributie via e-mail.