Zalen

Zalenoverzicht Smashing Velsen '96

 Hier ontdek je de diverse faciliteiten en locaties waar onze club actief is. Onze zalen zijn niet alleen de trots van onze club, maar ook de plek waar talent groeit en gemeenschapsgevoel bloeit. Van de bruisende sfeer in Sporthal Zeewijk, onze thuisbasis met uitstekende faciliteiten, tot de kleinere setting van De Weid, elke zaal heeft zijn unieke karakter en draagt bij aan de veelzijdige volleybalervaring die wij bieden. Of je nu als senior competitief speelt, traint voor recreatie, of deelneemt aan onze jeugdprogramma’s, onze zalen zijn uitgerust om aan al je volleybalbehoeften te voldoen. 

Ontdek hier waar je ons kunt vinden, de faciliteiten die elke zaal biedt, en hoe onze zalen bijdragen aan het levendige volleyballeven in Velsen. Welkom bij de gemeenschap van Smashing Velsen – waar passie voor volleybal en gemeenschapszin elkaar ontmoeten!

Sporthal Zeewijk

Thuisbasis

Er zijn 4 volleybal speelvelden. Smashing speelt hier haar thuiswedstrijden op de vrijdag. Op de dinsdagavond wordt hier getraind door de senioren (competitie en recreanten) en de jeugd.

Planetenweg 301 A
1973 BE IJmuiden

Tel. 0255-513010

Faciliteiten: Kantine, kleedkamers, douches, tribune

Het Polderhuis

Trainingshal

Er zijn 4 volleybal speelvelden. Op de donderdagavond wordt hier getraind door de senioren (competitie en recreanten) en de jeugd.

Vestingplein 58
1991 RK Velserbroek

Tel. 023-5374218

Faciliteiten: Kantine, kleedkamers, douches, tribune

De Weid

Trainingshal

Er is één volleybalveld. Op woensdagmiddag wordt hier getraind door de mini’s.

De Weid 22
1991 NN Velserbroek

Faciliteiten: Kleedkamers, douches

Kennemerzaal

Trainingshal

Er is één volleybalveld. Op woensdagmiddag wordt hier getraind door de mini’s en jeugd. 

Moerbergplantsoen 65B
1972 XB IJmuiden

Faciliteiten: Kleedkamers, douches

Willemsbeekzalen 1 & 2

Trainingshal

Er zijn 2 volleybalvelden. Op maandagavond wordt hier getraind door de mini’s, jeugd en recreanten en op woensdagavond door de recreanten. 

Willemsbeekweg 80
1971 GZ IJmuiden

Tel. 0255-511714

Faciliteiten: Kleedkamers, douches