Contributie

Algemene informatie

De contributie is voor het nieuwe seizoen vastgesteld en bestaat uit twee delen: de basiscontributie en de competitiecontributie.

Met de basiscontributie ondersteun je de algemene kosten van de vereniging, zoals de huur van de sporthallen en de trainers.

De competitiecontributie is bedoeld voor deelname aan wedstrijden en toernooien, waarbij een deel van de kosten naar de Nevobo gaat voor het organiseren van de wedstrijden en een ander deel gaat naar het huren van de sporthallen op de wedstrijd avonden. Als lid draag je zo bij aan een goed georganiseerd en sportief seizoen.

Voor de iedereen die een tweede training wil volgen dit seizoen is dat 100 euro boven op de basis- en competitiecontributie.

Alle pakketten

Lidmaatschapstarieven

Speciale regelingen

Subsidie

Sport moet toegankelijk zijn voor iedereen. Om dit mogelijk te maken zijn er diverse instanties die daar bij helpen, onder andere:

 
Een totaaloverzicht van alle regionale en landelijke regelingen is te vinden op:
 

Gespreid betalen

Het is mogelijk om in termijnen te betalen, hiervoor kunt u contact opnemen met de penningmeester.

Verschillende volleybalspelers in één huishouden

De eerste 2 gezinsleden betalen het volledige bedrag van de basiscontributie. Er is een korting van 25% voor het derde, en een korting van 50% vanaf het vierde gezinslid. Deze korting wordt alleen toegepast op de basiscontributie van het jongste gezinslid (gezinsleden).

Vragen?

Heeft u enige vragen over een betalingsregeling? Neem dan alsjeblieft contact op met de penningmeester via onze contact pagina.