Recreanten

Algemene informatie

Bij Smashing Velsen ’96 zijn momenteel vier recreantenteams: Recreanten 1, Recreanten 2, Recreanten 3 en Recreanten 4.

Deze teams spelen geen competitiewedstrijden, maar bieden recreatieve volleyballers de kans om plezier te hebben op het veld. We organiseren trainingsavonden om iedereen de gelegenheid te geven om te trainen en hun vaardigheden te verbeteren. Natuurlijk kunt u naast de wekelijkse training een balletje slaan op een toernooi zoals door de bond (NeVoBo) worden georganiseerd (maandelijks op maandag en woensdag).

Bij Smashing Velsen ’96 streven we ernaar om een plezierige en gezellige sfeer te creĆ«ren, zodat alle recreanten ten volle kunnen genieten van hun tijd bij onze vereniging.

Volleyball proberen?

Drie keer vrijblijvend proeftrainen

Ben je benieuwd hoe het is om lekker te volleyballen?Ā  Bij ons kun je maar liefst drie keer vrijblijvend meetrainen om te ervaren hoe het er in onze recreantenteams aan toe gaat.

We vinden het belangrijk om te kijken in welk team je je prettig voelt, zodat er gewoon lekker relaxed gevolleybald kan worden.

Als je geĆÆnteresseerd bent, meld je dan aan voor een proeftraining via het contactformulier op de contactpagina. Dan neemt de recreantencoƶrdinator zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wij kijken er naar uit om je te verwelkomen op het volleybalveld!

GeĆÆnteresseerd?

Meld je dan aan!

Ben je na het proeftrainen razend enthousiast geworden? Of wellicht was je al enthousiast? Schrijf je dan gauw in als recreantenlid bij Smashing Velsen ā€™96!

Wij hebben ontzettend gezellige recreantenteams. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, er is altijd een plekje voor jou in een van onze teams. Na elke training nog even gezellig een drankje met elkaar. Kom bij Smashing spelen en geniet van de dynamische sport en de leuke sfeer die we bieden!

Voor meer informatie kun je via de contact pagina een mail sturen naar onze recreantencoƶrdinator Henriƫtte Bronstring.

Trainings avonden

Recreanten 1

1ste Training:

Locatie: Willemsbeekzaal 2

Datum en tijd: Maandag 20:30 ā€“ 22:00 uur

Trainer: Irene

Recreanten 2

1ste Training:

Locatie: Sporthal Polderhuis, veld 2

Datum en tijd: Donderdag 20:30 ā€“ 22:00 uur

Trainer: Harry

Recreanten 3

1ste Training:

Locatie: Sporthal Zeewijk, veld 4

Datum en tijd: Dinsdag 20:30 ā€“ 22:00 uur

Trainer: Jan

Recreanten 4

1ste Training:

Locatie: Sporthal Polderhuis, veld 4

Datum en tijd: Donderdag 20:30 ā€“ 22:00 uur

Trainer: Andre