Mini's

Algemene informatie

Onze leden in de mini’s zijn tussen de 6 en 12 jaar oud. Binnen deze categorie hebben we maar liefst 6 verschillende niveaus.

Het is geweldig om te zien hoe deze jonge talenten groeien en zich ontwikkelen in het volleybal.

We spelen bij Smashing de niveaus 1 tot 4 dit is om vooral de beginselen te leren van het volleybal. Na niveau 4 zal de minispeler naar niveau 6 gaan waar ze al net als echte volleybalspelers gaan volleyballlen! We zijn trots op onze mini’s en bieden hun een leuke en vriendelijke omgeving om plezier te hebben en hun vaardigheden te leren.

Volleybal proberen?

Drie keer vrijblijvend proeftrainen:

Bij Smashing Velsen ’96 ben je altijd welkom voor een proeftraining! Onze enthousiaste trainers gaan graag aan de slag om jou kind te enthousiasmeren en deze mooie sport te laten ontdekken.Ā Ā 

De hoofdtrainingen vinden plaats op woensdagmiddag. De trainingstijden vallen buiten schooltijden Als je geĆÆnteresseerd bent, meld je dan aan voor een proeftraining via het contactformulier op de contactpagina. Dan neemt de minicoƶrdinator zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wij kijken er naar uit om uw kind te verwelkomen op het volleybalveld

GeĆÆnteresseerd?

Meld je dan aan!

Is uw kind na het proeftrainen razend enthousiast geworden? Of wellicht was uw kind al enthousiast? Schrijf deze dan gauw in als minilid bij Smashing Velsen ’96!

Bij ons kan uw kind deelnemen aan een gezellig team dat perfect bij het niveau van uw kleine speler past. Of het nu een beginnend of ervaren speler is, er is altijd een plekje voor uw kind. Kom bij Smashing spelen en geniet van de dynamische sport en de leuke sfeer die we bieden!

Voor meer informatie kun je via de contact pagina een mail sturen naar onze minicoƶrdinator Norbert van den Nouland.