Mini's

Algemene informatie

De mini’s zijn onze jongste volleyballers van ongeveer 6 tot 12 jaar. Jongens en meisjes trainen en spelen samen.

Er zijn bij de mini’s verschillende niveaus. Dit is om stapsgewijs het volleybal aan te leren. Dit begint met gooien en vangen en eindigt met het ‘echte’ volleybal. Daarnaast is de bal lichter, het net lager en het veld kleiner. Hierdoor wordt het spel een stuk leuker voor de jongste spelers.

De mini’s spelen ook maandelijks een toernooi op zaterdag in de omgeving. Hiermee kunnen ze wat ze hebben geoefend ook in de praktijk brengen.

Het zaalseizoen loopt van september t/m april. Van mei t/m augustus spelen we beachvolleybal op het strand. Voor meer informatie over het beachvolleybal, klik hier.

Trainingen

Je kunt aan 1 of beide trainingen meedoen.

DagTijdLocatieTrainer
Dinsdag17:30 – 18:30Kennemerzaal, IJmuidenWanda
Woensdag15:00 – 16:00De Weid, VelserbroekIrene

Kom drie keer vrijblijvend proeftrainen!

Iedereen mag 3 keer gratis bij ons komen meetrainen. Hiervoor kun je je via dit formulier aanmelden. 

Je hoort dan vanaf wanneer je kunt komen meetrainen (meestal kan dit al dezelfde week). 

Lid worden?

Meld je dan aan!

Heeft uw kind meegedaan en vond hij/zij het heel erg leuk? Meldt uw kind dan aan via de aanmeldpagina van de website.  Bij het lidmaatschap horen ook kosten. Zie daarvoor de contributiepagina

Kleding

Voor de trainingen heb je sportkleding en gymschoenen nodig.

 Als uw kind toernooien gaat spelen dan krijgt hij of zij een shirtje en broekje van de club. Deze geef je weer terug als je hem niet meer nodig hebt. 

Toernooien

Bij de mini’s speel je toernooien. Deze zijn maandelijks op een zaterdag. Je speelt dan ongeveer 3 wedstrijdjes. Dit is meestal een dagdeel (ochtend of middag). Als je een tijdje getraind hebt dan geeft de trainer aan of je met toernooitjes mee kunt doen. Dit is niet verplicht, maar wel leuk om te doen en erg leerzaam. Er word ook een bijdrage gevraagd voor de toernooien (zie contributie).