Recreanten 1‚Äč

Onze Recreanten 1

Onze Recreanten 1 bestaat uit 14 spelers die elke week met veel plezier staan te spelen.

We zijn ontzettend trots op dit team! Het team traint hard en werkt samen om hun eigen spel te vinden en steeds te blijven verbeteren.

Ze krijgen training van Irene, die zelf ook graag mee doet.

Hun training vindt plaats op maandag van 20:30 tot 22:00. Het team zorgt altijd voor een gezellige sfeer waar iedereen kan blijven leren. Gezelligheid en zorgen dat iedereen zich fijn voelt in het team vinden ze ook erg belangrijk. Samen gaan ze er voor dat ze zich altijd kunnen blijven verbeteren.

De teamleden van Recreanten 1:

> Pieter
> Meike
> Hanneke
> Petra
> Rina
> Anneke
> Ab

 

 

> Heleen
> Merel
> Tamara
> Dave
> Katja
> Olga
> Haytham

Volleyball proberen?‚Äč

Drie keer vrijblijvend proeftrainen

Ben je benieuwd hoe het is om in een team te volleyballen?  Bij ons kun je maar liefst drie keer vrijblijvend meetrainen om te ervaren hoe het er in onze gezellige, enthousiaste recreantenteams aan toe gaat.

We vinden het belangrijk om te kijken in welk team je je prettig voelt en welk team het beste aansluit bij jou niveau zodat je op je eigen tempo en met veel plezier bij ons kunt komen volleyballen.

Als je ge√Įnteresseerd bent, meld je dan aan voor een proeftraining via het contactformulier op de contactpagina. Dan neemt de recreantenco√∂rdinator zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wij kijken er naar uit om je te verwelkomen op het volleybalveld!

Ge√Įnteresseerd?‚Äč

Meld je dan aan!

Ben je na het proeftrainen razend enthousiast geworden? Of wellicht was je al enthousiast? Schrijf je dan gauw in als recreantenlid bij Smashing Velsen ’96!

Wij hebben ontzettend gezellige recreantenteams. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, er is altijd een plekje voor jou in een van onze teams. Na elke training nog even gezellig een drankje met elkaar in de kantine. Kom bij Smashing spelen en geniet van de dynamische sport en de leuke sfeer die we bieden!

Voor meer informatie kun je via de contact pagina een mail sturen naar onze recreantenco√∂rdinator Henri√ętte Bronstring.