Nieuwsbrief Augustus

Woord van de voorzitter

De laatste Nieuwsbrief is al weer even geleden. De zomer zit er bijna op. De trainingen gaan weer beginnen en de jeugd gaat weer naar school.
We hebben een mooie zomer achter de rug. Niet altijd met het mooiste weer. Een aantal keren moest het beachvolleybal afgezegd worden. Wel met een aantal succesvolle activiteiten: de Sport- en Cultuurmarkt van de gemeente Velsen, de clinics bij de zwemvierdaagse, het Beachvolleybaltoernooi, de 24ICE Horeca Beachvolleycup en het grasvolleybaltoernooi tijdens het Zomerfestival.

Vanaf deze plek wil ik alle vrijwilligers die hierbij actief zijn geweest, van harte bedanken. Met de laatste twee activiteiten hebben we de clubkas weer behoorlijk kunnen spekken. Heel leuk om te zien was hoe tijdens de 24ICE Horeca Beachvolleycup een aantal jeugdleden met succes als scheidsrechter optrad. Niet beschroomd om tegen volwassen mannen en vrouwenduidelijk te zijn in hun beslissingen. Hulde. En voor meer jeugdleden misschien reden om volgend jaar ook eens mee te doen als scheidsrechter.

 

Het seizoen gaat dus weer starten. In deze Nieuwsbrief informatie over de start van de trainingen. Het is heel fijn dat zich ook weer mensen hebben gemeld om een aantal keren op proef te trainen en hopelijk leidt dat weer tot nieuwe leden. Bijzondere aandacht vraag ik voor de instroom van minileden. Deze groep is klein. Dus als je in je omgeving mensen kent die mogelijk zouden willen gaan volleyballen, stimuleer ze dan om een keerte komen proeftrainen.

Omdat Yvonne de Vries gestopt is als coördinator van de mini’s heeft Norbert van den Nouland tijdelijk deze taak op zich genomen. We zijn dus zeker nog op zoek naar een opvolger. Misschien iets voor een ouder van een van de jeugdleden? De bedoeling is namelijk dat Norbert de taak van vrijwilligerscoördinator op zich gaat nemen. 

 

Er is een geheel vernieuwde website op komst. Als alles goed gaat, wordt deze op 4 september
gelanceerd. Alle teksten zijn dan vernieuwd.Wel zal in de maand september nog verder gewerkt worden aan de definitieve vormgeving. Dank aan Mandy, Dennis en Tim voor hun inspanningen om  dit tot stand te brengen.

Als laatste vraag ik aandacht voor de Rabobank Clubsupport Actie. Leden van de Rabobank kunnen  tussen 4 en 23 september weer hun stem uitbrengen op de verschillende verenigingen en dus ook op  Smashing Velsen. Ook dat draagt bij aan onze begroting. 

 

Reinier van den Berg
Uw voorzitter

start van het nieuwe seizoen

Start van de trainingen

Vanaf maandag 4 september starten de trainingen weer,  te beginnen met meisjes C1 (vanaf 19.00 uur), gevolgd door de recreantengroep (vanaf 20.30 uur) 

op  maandagavond in de Boekanier, IJmuiden. 

Op dinsdag 5 september starten vrijwel alle andere  groepen met hun training in de sporthal Zeewijk,  IJmuiden. Vanaf 19.00 de jeugd én dames 1 en vanaf  20.30 uur de overige seniorengroepen. 

Op woensdag 6 september begint de minigroep in de Weid, Velserbroek, vanaf 15.00 uur 

En tenslotte starten vanaf donderdag 7 september de twee resterende recreantengroepen in het  Polderhuis, Velserbroek en komen ook weer de verschillende jeugd- en seniorengroepen in actie.

Vacatures

Openstaande vacatures

Minico√∂rdinator 

De minico√∂rdinator co√∂rdineert de mini-afdeling, inclusief de  deelname aan de minicompetitie Haarlem/Haarlemmermeer en  het organiseren van een wedstrijddag, dus de wedstrijdleiding voor deze competitie in een van de sporthallen in Velsen. Als  minico√∂rdinator maak je ook deel uit van de Technische  Commissie. Je hoeft niet per se lid te worden van het bestuur.  Norbert van den Nouland neemt deze taak nu even waar, maar omdat hij een andere functie op zich  gaat nemen, zoeken we een andere co√∂rdinator. Norbert en voormalig co√∂rdinator Yvonne de Vries  geven je graag nadere informatie. 

Lid van de scheidsrechterscommissie 

De scheidsrechtercommissie zorgt voor de opleiding van scheidsrechters en dat elk team voldoende  leden met scheidsrechterslicenties van een bepaald niveau heeft, zodat alle thuiswedstrijden  gefloten kunnen worden. Daarnaast geven ze begeleiding aan de scheidsrechters. Neem voor de scheidsrechtercommissie contact op met Pieter Ouwerkerk of Miranda Bus. 

En we zijn nog op zoek naar vrijwilligers voor: 

  • Organisatie en scheidsrechters voor het basisscholentoernooi in oktober in Velsen